Dagens lunch

Dagens Lunch

 

Dagens lunch serveras 11,30-14,30
 120:- (inkl. salladsbuffé, kaffe, isvatten)

Vi serverar alltid

–  Äggakaka med rimmat fläsk, råårörda lingon 169:-
– Fish and chips med remoulade, pommes frites 199:-
– Veckans sallad 159:-

Veckomatsedel

$

MÅNDAG 2 AUG

Rimmad oxbringa med pepparrotssås, färskpotatis, syltade morötter, skånsk senap 

 

$

TISDAG 3 AUG

Stekt strömming med västerbottenostpuré, råårörda lingon, brynt smör

 

$

ONSDAG 4 AUG

Gödkalvhögrev med dillsås, pressgurka, gelé, kokt potatis

 

$

TORSDAG 5 AUG

Färsbiff med Café de Parissås, klyftpotatis, persiljerötter

 

$

FREDAG 30 JULI

Snitsel med citron och vitlökssmör, gröna ärtor, kapris, ansjovis
Slottstek med bacon, sviskon, dragonsås, gelé, saltgurka
Veg. morotsbiff, bearnaisesås, färsk Bjärepotatis, haricotverts, champinjoner
Italiensk sallad med salami, prosciutto, serrano, oliver, soltorkade tomater 159:-

 

Ring & boka

tfn: 042-26 29 26

 

Maila oss

E-post: info@trivasparaa.se

 

Trivas ligger på råå

Enligt lokalt språkbruk bor en rååbo inte i Råå utan på Råå, eftersom orten har en historia som fiskeläge och enligt äldre skånsk språktradition bodde man “på” fiskelägen.

GOOGLE RECENSIONER

Vad våra kunder säger om oss

“Vi är jätte nöjda”

"Vi tog Kärleks-Paket, vi är jätte nöjda med våran upplevelse. Kan starkt rekommendera detta. Kommer bli fler besök."

Sebastian B.

“Underbar miljö, väldigt fint ställe”

"Riktigt bra. Trevlig miljö och underbar personal! Återkommer gärna!"

Elina Å.

“Väldigt avkopplande”

"Underbar eftermiddag, med behagligt bad och ljuvlig massage. Väldigt avkopplande, och trevligt bemötande."

Lena C.

"Mycket kärlek"

"Hög kvalitet på råvaror och mycket kärlek i tillagning och presentation gör detta ställs till favorit restaurang."

Christer W.

RESTAURANG & SPA

RESTAURANG
E-post: info@trivasparaa.se
Telefon: 042-262926

SPA
E-post: spa@trivasparaa.se
tfn: 042-262929

TRIVAS PÅ RÅÅ

ADRESS
Rååvägen 20, 252 70 Råå, Sweden


ORGANISATIONSNR

556624-9784


F-skatt & momsreg.